Фото без опису

Ліплявська сільська рада Черкаської області  проводить громадське обговорення кандидатури старости Келебердянського старостинського округу.

Ліплявський сільський голова  вносить на розгляд жителів сіл Келеберда та Озерище на посаду старости Келебердянського старостинського округу  кандидатуру САВЧЕНКО Надії Іванівни  (Розпорядження від 02.12.2021р. №239 «Про початок проведення громадського обговорення кандидатури старости Келебердянського старостинського округу Ліплявської територіальної громади» ). 

 Громадське обговорення на території Келебердянського старостинського округу відбудеться з 08 грудня по 19 грудня 2021 року.

До громадського обговорення у формі опитування запрошуються громадяни України, яким на день проведення Громадського обговорення виповнилося 18 років і які зареєстровані у населеному пункті відповідного старостинського округу.

Відповідальна особа - Тікунов Володимир Валентинович – головний спеціаліст відділу кадрового та юридичного забезпечення 096-288-94-51

Жителям Келебердянського старостинського округу для реєстрації та участі в громадському обговоренні при собі мати паспорт громадянина України.