Фото без опису8 лютого 2018 року відбулось 2 засідання п’ятої позачергової сесії Ліплявської сільської ради VII скликання, яке провів сільський голова Сергій Геращенко.

На порядку денному засідання сесія стояло 4 питання:

-   Про виконання сільського  бюджету за 2017 рік;

- Про внесення змін до рішення сесії Ліплявської сільської ради від 22.12.2017 № 4-3/VII «Про бюджет об’єднаної територіальної громади на 2018 рік»;

- Про надання згоди на поділ земельної ділянки для передачі у постійне користування під будівництво футбольного поля зі штучним покриттям, яка знаходиться за адресою: с. Ліпляве, вул. Гайдара, 33;

-Про розгляд заяв щодо надання матеріальної допомоги.

Надзвичайно важливим питанням для життєдіяльності сільської громади постало питання внесення змін до бюджету об’єднаної територіальної громади на 2018 рік. На засіданні постійної комісії сільської ради з питань фінансів, планування бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестицій були розглянуті потреби галузей освіти, охорони здоров’я,  соціального захисту населення, трудового архіву, ЦНАПу та ін.

Врахувавши висновки постійної комісії депутати внесли зміни до бюджету громади 2018 року, передбачивши субвенції відділу освіту, управлінню соціального захисту населення райдержадміністрації, КЗ «Канівський центр первинної медико-санітарної допомоги», КП «Трудовий архів» та центру надання адміністративних послуг.

Депутати одноголосно підтримали всі рішення, які виносились на розгляд сесії.