В Південній Кореї в місті Пхенчхан 9 лютого 2018 року розпочалися ХХIII Зимові Оліпійські Ігри. Змагання пройдуть з 15 зимних видів спорту і триватимуть  до 25 лютого - день закриття Олімпіади.

Канівська районна ДЮСШ «Колос» немає відділень із зимових видів спорту та все ж  підтримує Олімпійський рух,  девіз якого  «Головне не перемога, а участь» та провела відкритий турнір з футзалу серед юнаків 2004-2006 р.н. та молодші.

В змаганнях приймали участь юні футболісти Степанецької, Ліплявської громади та сіл Канівського району -  Бобриця, Межиріч. Турнір відбувся в цікавій та безкомпромісній боротьбі.  Юні спортсмени змогли проявити всі свої здібності та вміння, краще зрозуміли особливості  гри футзалу і отримали багато позитивних емоцій.

 Змагання проводилися за принципом «кожний з кожним», що дало  можливість кожній команді рівні шанси на перемогу. Тож, у підсумку турніру дві команди набрали одну кількість очок (6) і тільки по різниці м’ячів перше місце та кубок виборола команда  відділення футболу  села  Степанці (тренер-викладач Почтар М.Г). Друге місце в команди Ліплявського НВК (тренер-викладач Хорошун М.О.). Третє місце (4 очка) у  юнаків Бобрицького НВК  (тренер-викладач Крячок О.В.), четверте місце (1 очко) у самої юної команди по складу учасників (2005-2007 р.н.), а саме  Межиріцького  відділення футболу (тренер-викладач Шармар М.П.)

Спортивна школа вдячна керівникам Канівського району, Степанецької ОТГ, Ліплявської ОТГ за підтримку та фінансування дитячо-юнацького спорту та школи, за можливість розвивати спортивно-масовий рух на території  громад, району та області.  Учасники команд переможців та призерів були нагороджені кубком, грамотами від спортивної школи та солодкими подарунками, які надав підприємець та меценат футболу Когус В.І.

 

Директор Канівської районної ДЮСШ «Колос» В.А.Момро.