5 квітня в Ліплявській ОТГ відбулася виїзна акція Канівського міськрайонного центру зайнятості.

У ході виїзної акції Ольга Бровко, заступник начальника відділу надання соціальних послуг  центру зайнятості проінформувала присутніх про спектр послуг, які надає служба зайнятості. Зокрема щодо ситуації на місцевому ринку праці, можливостях працевлаштування, професійного навчання, започаткування власної справи, залучення до громадських робіт та робіт тимчасового характеру.

Лариса Тулумбасова, провідний фахівець з профорієнтації  надала інформацію про професії, які користуються попитом, правилами вибору професії та можливість проходження тестування на предмет виявлення професійного середовища.

Наталія Краєва, провідний фахівець відділу взаємодії з роботодавцями та юрис-консульт Максим Перехрест поінформували про послуги служби зайнятості роботодавцям та населенню. Було обговорено перспективи розвитку громади, можливості створення нових робочих місць, питання сприяння розвитку малого підприємництва на селі, легалізації зайнятості, організацію громадських робіт тощо.

Під час спілкування  було запропоновано використання новітніх онлайн-технологій, електронних сервісів та віддаленого користування послугами служби зайнятості.