Фото без описуКоманда учнів Келебердянського НВК зайняла І місце в обласному конкурсі «Наукова ліга», який проходив  10 травня  2018 року за сприяння благодійного фонду «Урожай-громаді» в м. Черкаси.

Діти мали змогу отримати цікаву інформацію про використання робототехніки у сільському господарстві. Були показані відеоролики по даній темі, за якими діти аналізували побачене і пробували пояснювати самі всі процеси, що відбувалися в цих роликах. Тему робототехніки організатори конкурсу пояснювали з точки зору міжпредметних зав’язків. Також команди змагалися у вікторині та мали змогу попробувати себе в ролі конструкторів. Крім того, організатори провели тренінг на вміння працювати в команді, шукати проблему, аналізувати і вирішувати її.

Ціллю конкурсу було спонукати учнів думати інакше – отримувати більше. Діти отримали неперевершені враження, якими ділилися із захватом.

Ліплявська  ОТГ висловлює подяку команді учнів Келебердянського НВК у складі: Бондаренка Артема, Коробова Богдана, Коробова Владислава, Нероди Єлисавети, Розе Арсенія за участь у конкурсі та  здобуте І місце.

Фото без опису