Протягом літа в Черкасах відбудеться щорічний вишкільно-патріотичний табір «Гайдамацьке Коло – 2018», який проведуть Центр національно-патріотичного виховання, Всеукраїнська громадська організація «Сокіл» за підтримки Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської облдержадміністрації. Таборування розділено на дві зміни: 18-28 липня та 11-21 серпня 2018 року. До участі в таборі запрошують молодь віком від 14 років.

     Проживання у таборі триватиме 10 днів. За цей час, що юні українці проведуть у патріотичному колі в умовах таборової дисципліни, таборовики зможуть розвинути свої фізичні та розумові якості. Адже таборова програма спрямована на розвиток сили та інтелекту.

     На них чекають військова та спортивна підготовка, морська справа, командні змагання (Теренова гра, «Лава на лаву» та інші), рукопаш, альпінізм, пейнтбол, страйкбол тощо. А також: шуканка (квест), лекція з екосвідомості, історичні гутірки та мандрівки, теорія тотального опору, патріотичне виховання, школа виживання, тренінги з особистого розвитку.

     Основну частину таборової програми супроводжуватимуть багато вражень та невід’ємних складових таборового життя: нові знайомства з однодумцями, цікаві розмови та ігри, вечірня ватра та багато іншого.

     Щоб взяти участь в таборі потрібно до 11 липня заповнити анкету за посиланням http://goo.gl/7H3Rx9, або звернутися за телефоном (093) 414-00-83.

     Для участі повнолітніх достатньо:

  • попередньо зареєструватися в електронній формі або за телефоном;
  • написати заяву про участь в таборі (це по приїзду в табір);
  • якщо є протипоказання по здоров'ю - взяти медичну довідку.

     Для участі неповнолітніх:

  • попередньо зареєструватися в електронній формі або за телефоном;
  • взяти письмовий дозвіл батьків (у додатку зразок);
  • медична довідка.