Фото без опису21 червня 2018 року в приміщенні будинку культури с. Келеберда  відбулось засідання 12 чергової сесії Ліплявської сільської ради ОТГ, яке провів сільський голова Сергій Геращенко.

На засідання сесії були запрошені начальник відділу освіти, молоді та спорту Канівської райдержадміністрації Бабенко А.М. та заступник директора  ФГ «Блуберрі фарм Канів» Ніколенко В.В.

Перед розглядом питань порядку денного присутні обговорили  можливі варіанти прийняття  у власність об’єднаної територіальної громади із спільної власності територіальних громад сіл району закладів освіти. Начальник відділу освіти, молоді та спорту Анна Бабенко проінформувала про зміни в законодавстві у сфері освіти, про напрямки роботи відділу та нагальні питання, які стануть перед громадою в разі прийняття у свою власність закладів освіти.

Віктор Ніколенко ознайомив депутатів з засадами роботи фермерського господарства «Блуберрі фарм Канів».

На порядку денному засідання сесія стояло 15 питань.

Депутати прийняли надзвичайно важливе для розвитку територіальної громади рішення «Про встановлення місцевих податків і зборів на 2019 рік». Надали дозвіл щодо внесення змін до генерального плану з коригуванням меж населеного пункту та плану зонування території  сіл Ліпляве, Келеберда, Озерище  Ліплявської ОТГ. Затвердили план роботи сільської ради на ІІ півріччя 2018 року та розглянули ряд інших питань.

Всі питання, які виносились на розгляд сесії депутати підтримали одноголосно.