Фото без опису9 липня відбулось засідання виконавчого комітету Ліплявської сільської ради.

У засіданні виконкому взяли участь начальник служби у справах дітей Канівської райдержадміністрації Кас’яненко П.П. та директор Канівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Макаревич К. П.     

Обговорюючи питання супроводу сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах Макаревич К.П., проінформувала про діяльність районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та шляхи співпраці з Ліплявською ОТГ.

Кас’яненко П.П., проінформував про діяльність служби у справах дітей. Надав рекомендації щодо створення служби у справах дітей в Ліплявській ОТГ. Розповів про функції, які покладатимуться на службу у справах дітей ОТГ. Проінформував про заходи, які повинен вжити виконком сільської ради в разі виявлення неповнолітніх, які скоїли правопорушення; батьків, які ухиляються від виконання батьківських обов’язків, зловживають алкогольними напоями, не забезпечують умов для утримання, виховання, розвитку та навчання їх дітей та в разі виявлення обставин, де існує загроза для життя дітей.

Члени виконкому розглянули лист Канівського районного відділу Управління ДСНС в Черкаській області про забезпечення протипожежного захисту нового врожаю. З метою вжиття заходів по приведенню в належний протипожежний стан об’єктів зберігання насіннєвого фонду прийняли відповідне рішення.

Також були розглянуті заяви жителів громади щодо надання матеріальної допомоги при народженні дитини,  про надання матеріальної допомоги на лікування та заява про виключення з членів особистого селянського господарства.

Фото без описуФото без описуФото без опису