Фото без опису16 серпня сільський голова Ліплявської ОТГ Геращенко С.В. спільно із начальником відділу земельних відносин, комунальної власності, житлово-комунального господарства та благоустрою сільської ради Миненком В.Б. та головним спеціалістом з питань юридичного забезпечення ради та звернень громадян Науменком А.Є. провели особистий прийом громадян в селі Озерище.

Запитань від жителів села було багато: про  порядок оформлення земельних ділянок у власність та  визнання права власності на 16-квартирний будинок, щодо ремонту доріг по селу Озерище та в селі Ліпляве, про подальший ремонт кімнат сільського клубу, де знаходиться бібліотека, про можливість придбання дров та скрапленого газу жителями села.  Але найважливішою проблемою на даний час є закриття відділення поштового зв’язку в селі та запровадження пересувного поштового відділення. Також людей дуже хвилює питання підвезення дітей до школи в Ліплявський НВК, оскільки графік підвозу дітей розроблений з урахуванням роботи одного шкільного автобусу на Ліплявську громаду та Прохорівську сільську раду Канівського району. Дітки з с.Озерище виїзжають вранці о 7.00 год, а повертаються пізно о 17.00 год. дуже втомлені.  

Частина питань була вирішена в ході прийому, надані кваліфіковані консультації та рекомендації по вирішенню звернень. Питання, які потребують додаткового вивчення, взято на контроль виконавчим комітетом сільської ради.

Фото без опису