Відповідно до статті 17 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» Ліплявська сільська рада об’єднаної територіальної громади Черкаської області повідомляє про початок розроблення містобудівної документації - внесення змін до генерального плану з коригуванням меж населеного пункту села Ліпляве Ліплявської сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області.

Підстава для розроблення: Рішення сесії Ліплявської сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області № 12-4/VII від 21 червня 2018 року «Про надання дозволу щодо внесення змін до генерального плану з коригуванням меж населеного пункту та плану зонування території села Ліпляве Ліплявської сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області».

Замовник: Виконавчий комітет Ліплявської сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області.

Мета проекту: Оновлення існуючого генерального плану, для врахування змін, які відбулися в містобудівній ситуації населеного пункту, забезпечення ефективного використання земельних ресурсів на території населеного пункту та його просторового і економічного розвитку, визначення умов та обмежень використання території для містобудівних потреб. Формування системи громадського обслуговування населення, організації вулично-дорожньої та транспортної мережі, інженерного обладнання, інженерної підготовки і благоустрою, цивільного захисту території та населення від небезпечних природних і техногенних процесів, охорони навколишнього природного середовища, охорони та збереження культурної спадщини та традиційного характеру середовища історичного населеного пункту, а також послідовність реалізації рішень, у тому числі етапність освоєння території.

Порядок і строк внесення пропозицій: Кожен житель села Ліпляве може подавати пропозиції (зауваження) щодо врахування в містобудівній документації інтересів фізичних та юридичних осіб до виконавчого комітету Ліплявської сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області у письмовій формі чи електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по-батькові та адреси особи, яка їх подає.

Адреса виконавчого комітету Ліплявської сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області: 19020, Черкаська область, Канівський район, село Ліпляве, вул.Центральна, 2, відділ земельних відносин, комунальної власності, житлово-комунального господарства та благоустрою. Контактний телефон: (04736) 93-2-24, e-mail: silradaliplava@gmail.com.

Пропозиції (зауваження) щодо врахування в містобудівній документації інтересів фізичних та юридичних осіб приймаються в строки з 01.10.2018 року по 01.11.2018 року.

 

Сільський голова        

С.В.Геращенко