Фото без описуКелеберда лагідна і мила

Водночас велична і проста.

Ти мене з дитинства полонила,

Ти навчила радості й добра.

Вже 11 років поспіль в Келеберді, напередодні Дня визволення села від німецько - окупаційних військ, проходить святкування Дня села. Не став винятком і цей рік - 22 вересня Келеберда відсвяткувала свою 364-у річницю. За доброю традицією святкова програма розпочалася з вшанування пам'яті загиблих воїнів- визволителів та покладання квітів, учнями Келебердянського НВК, до могили Невідомого солдата.

З вітальним словом до присутніх звернувся голова нашої громади Сергій Валентинович Геращенко. Привітав і вручив подарунки подружнім парам, котрі цього року відсвяткували срібне та золоте весілля, найстаршій та наймолодшій жителькам села, ювілярам, та нагородив подяками двох талановитих жінок - Хорошун Ольгу та Кур'ян Ольгу, за їх вклад в розвиток культури села.

Завітав на наше свято і почесний гість - - народний депутат України Владислав Володимирович Голуб, який також привітав жителів села зі святом та подарував сучасний комп'ютер для ФАПу.

Якщо говорити взагалі про свято, то розпочалося воно з розірашу святкової лотереї, в якій два суперпризи - два прицепа дров- дісталися жителям сусіднього села Ліпляве. А взагалі всі залишилися задоволеними, адже лотерея - безпрограшна. Потішили присутніх своїм чарівним співом аматорський колектив "Відродження", юна співачка Аня Герман.Додали настрою своїми запальними танцями дитячі колективи "Первоцвіт", "Modern Dance" та "Дзвіночки", чудовою грою на бандурі від Смикалової Надії.

Була на святі також виставка дитячих робіт на тему : " Майбутнє нашого села очима дітей". Діти намалювали яким вони бачать село в майбутньому . Тут і фонтан в центрі села, і сучасний спортивний майданчик, хороші дороги з пішохіднии переходами, впорядковані зони відпочинку, школа з аквапарком і навіть АТБ. Та головне, що всі вони про мирне, квітуче майбутнє. Ще учнями школи була зроблена цікава виставка осінніх квітів.

Після концертної програми на всіх присутніх чекало традиційне частування козацькою кашею та шашликом. Місцеві жительки Кривошия Л.М., Харлай Т.М. та Чампой Л.А. частували всіх смачними пиріжками. Далі була зальна дискотека та кульмінацією свята став запуск у небо китайських ліхтариків .

Дуже хочеться щоб ожило, щоб розцвіло,

З колін щоб піднялось село ,

Бо мрія в мене є одна:

Щоб кожний житель у селі

Міг з гордістю сказати:

"Живу в селі Келеберді - воно найкраще на землі!"

З Днем народження, дорогі односельці!!!