Шановні мешканці села Ліпляве, повідомляємо, що найближчим часом компанія McLaut планує провести до Ваших осель, за новітніми технологіями  та через оптичну транспортну мережу, високошвидкісний та високоякісний Інтернет.

Вартість підключення становить близько 2,5 тис. грн. В вищевказану суму входять: виконання монтажних робіт по проведенню кабелю до будинку, під’єднання, налаштування точки доступу та ПК чи ноутбука.

Абонентська плата буде становити близько 159 грн. за 30 календарних днів (таб. 1).

                                                                                                                                                        Таблиця 1

№ п/п

ТАРИФ

Швидкість, Мбіт/с

Абонентська плата (грн.) за 30 календарних днів

До абонента

Від абонента

1

Приватний 100

100

100

159

2

IPTV (цифрове телебачення)

-

-

15

 

Для тих, хто бажає підключитись до мережі Інтернет компанії McLaut, необхідно звернутись до сільської ради села Ліпляве та поставити свій підпис в колективній заяві із зазначенням прізвища, ім’я, по-батькові та адреси замовника.

Для гарантованого підключення Вашої оселі необхідно, щоб в Вашому районі чи по Вашій вулиці було щонайменше 20 бажаючих.

Також, повідомляємо мешканців сіл Келеберда та Озерище, що підключення Ваших мешканців відбудеться відразу після того, як буде проведено мережу Інтернет до села Ліпляве. Питання стоїть на постійному контролі.

За довідковою інформацією та записом в колективній заяві просимо звертатись за адресою: с. Ліпляве, вул. Центральна, буд. 2 (сільська рада Ліплявської ОТГ), тел. (04736) 93-2-24