З метою підвищення спортивної майстерності юнаків та дівчат, 26.10.2018 року на базі Бобрицького навчально-виховного комплексу  пройшли районні змагання з шахів, шашок та настільного тенісу серед учнів навчальних закладів району. Команда Ліплявського навчально – виховного комплексу взяла активну участь у змаганнях.

Грамоти за перемогу у змаганнях були вручені:

Пилипенку Тимофію, учню 9 класу, за І місце у районних змаганнях з шахів серед хлопців закладів загальної середньої освіти Канівського району на базі Бобрицького навчально-виховного комплексу.

Джулай Яні, учениці 9 класу, за І місце у районних змаганнях з шахів серед дівчат закладів загальної середньої освіти Канівського району на базі Бобрицького навчально-виховного комплексу.

Скопець Яніні, учениці 10 класу, за І місце у районних змаганнях з шашок серед дівчат закладів загальної середньої освіти Канівського району на базі Бобрицького навчально-виховного комплексу.

Решетнику Максиму, учню 10 класу, за І місце у районних змаганнях з шашок серед хлопців закладів загальної середньої освіти Канівського району на базі Бобрицького навчально-виховного комплексу.

Хроленко Віці, учениці 8 класу, за ІІІ місце у районних змаганнях з настільного тенісу  серед дівчат закладів загальної середньої освіти Канівського району на базі Бобрицького навчально-виховного комплексу.