Фото без описуЗдоров’я – розкіш для людини,

Найбільша цінність у житті,

Як є здоров’я день при днині,

Можливість є йти до мети.

 

Ти – здоровий! Це чудово!

Тобі нічого не болить.

І ти добро творить готовий

І це прекрасно! Можна жить!

Відповідно до плану виховної роботи Келебердянського навчально-виховного комплексу на 2018-2019 навчальний рік з 12.11 по 14.12.2018 року в навчальному закладі проходив Місячник «За здоровий спосіб життя».

За цей період проведено ряд заходів, спрямованих на формування правильної мотивації здорового способу життя. Протягом Місячника велася спільна робота вчителів, батьків, учнів та медичних працівників відповідно до розробленого плану заходів.

У зв’язку з цим були проведені бесіди та виховні години: «Скажем «Ні!» шкідливим звичкам», «Твоє здоров’я - в твоїх руках», «Скарбниця здоров’я», тематична виставка в бібліотеці «Ми за здоровий спосіб життя», конкурс малюнків «Я здоровий, а значить - щасливий», спортивні змагання з ігрових видів спорту та естафети «Ми - сильні, ми - здорові», вікторина «Здоровим бути модно!».

Окрім того, була організована зустріч з медичними працівниками: сімейним лікарем Хроленко Т.М. та фельдшером Романенко Л.В., які провели роз’яснювальну роботу про особисту гігієну, вплив шкідливих звичок на здоров’я та про користь правильного режиму дня. Також був написаний диктант «Твоє життя - твій вибір» та проведено анкетування по виявленню шкідливих звичок у підлітків.

Дуже сподобався дітям початкової ланки перегляд мультфільмів на відповідну тематику, з яких вони дізналися про користь вітамінів, правильне харчування та дотримання норм гігієни.

Треба відмітити, що 1 грудня, у Міжнародний день боротьби зі СНІДом, була проведена інформаційна година для старшокласників «Що ми знаємо про СНІД?» та День Здоров’я.

Завершився Місячник нарадою, на якій були заслухані підсумки проведених заходів.

Формування здорового способу життя в школі не обмежується проведенням Місячника. Ми протягом всього навчального року приділяємо велику увагу вихованню здорового способу життя наших дітей.