Фото без описуПодії 32-річної давності ніколи не зітруться з пам’яті ні сучасних, ні наступних поколінь. Чорнобильська  катастрофа є болем для всієї України. І тепер не лише в квітневий день 26 числа, а і в грудні вже стало доброю традицією  вшановувати пам’ять тих, хто пожертвував своїм  життям, захищаючи нас від атомного лиха. Адже  саме в цей день, 14 грудня, було завершено будівництво саркофагу.

Чорнобиль  для нас ніколи не стане минулим, саме тому 14 грудня в День  вшанування  ліквідаторів наслідків  аварії на ЧАЕС в Ліплявському навчально-виховному комплексі проведена година-реквієм «Біль і пам'ять  Чорнобиля».

Учні школи зустрілися з ліквідаторами наслідківЧорнобильської катастрофи, без самовідданого героїзму яких, наслідки могли б бути набагато гірші. На знак своєї шани та подяки школярі подарували героям власноруч виготовлені «журавлики», символ миру й пам′яті.

З щирими словами вдячності та побажаннями міцного здоров’я, довголіття,благополуччя та впевненості у завтрашньому дні до ліквідаторів звернулись голова  спілки ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЄС Дубенець Василь Іванович та директор навчально-виховного комплексу Галина Миколаївна Кубар.

Присутні  хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих під час ліквідації найстрашнішої аварії людства.

Низько вклоняємось усім ліквідаторам аварії на ЧАЕС нашого району, які, не шкодуючи свого здоров’я і життя, працювали в зоні радіаційного лиха аби якомога швидше ліквідувати  наслідки найбільшої техногенної катастрофи на планеті ХХ століття.

Хай завжди  поруч з Вами буде людська  подяка за Ваші  добрі  справи!

Хай залишиться в минулому й ніколи не повториться жах

Чорнобильської  катастрофи, а пам’ять про ті події  навчить нас цінувати мир, спокій і процвітання.

                                                                                                                                                                          МИ ВДЯЧНІ ВАМ, ГЕРОЇ!