Фото без опису

З 17 грудня 2018 по 07 січня 2019 року відповідно до розпорядження сільського голови від 17 грудня 2018 року № 156 «Про проведення громадського обговорення проекту Стратегії розвитку Ліплявської сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області до 2025 року» проводяться громадські обговорення напрямів, стратегічних та оперативних цілей розвитку Ліплявської громади до 2025 року.

 

Консультації триватимуть 3 тижні – від сьогодні, тобто 17 грудня, до 07.01.2019 р. Під час консультацій, спрямованих на знайомство з Вашою думкою щодо проекту документа, ми розраховуємо на Ваші зауваження, коментарі та пропозиції, які дозволять доповнити або розширити пропозиції щодо можливих напрямків розвитку громади, включаючи конкретні заходи виконання Стратегії розвитку. Нам важливо почути думки кожного мешканця громади, який хоче долучитись до публічного громадського обговорення проекту Стратегії.

 

УВАГА! На офіційному сайті громади, в рубриці «Стратегія розвитку», для громадського обговорення та надання зауважень і пропозицій розміщено проект Стратегії розвитку Ліплявської сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області до 2025 року.

Крім цього, текст можна отримати в Ліплявській сільській раді (відділ соціально-економічного розвитку та інвестицій) та в адміністративних будинках старост населених пунктів громади.

Просимо Вас до 07 січня 2019 року на електронну адресу silradaliplava@gmail.com  надсилати свої зауваження чи пропозиції. Пропозиції приймаються в письмовому вигляді з обов’язковим зазначенням прізвища, ім’я та по-батькові, адреси мешканця та зазначення Вашої думки щодо проекту Стратегії розвитку Ліплявської ОТГ.

УВАГА! 10 січня 2019 року в 14-00, в приміщенні Ліплявської сільської  ради  відбудеться громадське обговорення проекту Стратегії розвитку Ліплявської сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області до 2025 року.

Запрошуємо всі зацікавлені сторони прийняти участь в обговоренні.

 

Контактною особою по питаннях громадських обговорень проекту Стратегії розвитку Ліплявської ОТГ являється  Іванова Валентина Миколаївна, тел. 097 241 2214, ел.адреса: valentina_ivanova1967@ukr.net.

 

В подальшому усі зібрані матеріали будуть опрацьовані та систематизовані Робочою групою у єдиний документ, та передані на розгляд сесії сільської ради для затвердження.

 

Стратегія розвитку розроблена в рамках проекту «Впровадження інструментів ефективного муніципального менеджменту», який реалізується Асоціацією об’єднаних територіальних громад за підтримки Програми «U-LEAD з Європою».

 

Ваша думка важлива для нас!