Фото без описуСаме улюблене і довгоочікуване зимове свято у дітвори – це, звичайно, Новий рік.

Всі діти люблять робити картинки і листівки з кольорового паперу. Чому б не скористатися їх любов'ю до вирізання та приклеювання, і не зробити новорічну аплікацію. Будь-яка тематика, пов'язана з Новим роком буде доречним.

Новий рік – це свято, яке займає в наших серцях особливе місце. Його з нетерпінням чекають практично всі. Однак до моменту, коли свято постукає в наш будинок, потрібно гарненько підготуватися! Звичайно, декор шкільного класу вимагає особливої уваги – кожному вчителеві і учневі хочеться, щоб саме їхній шкільний кабінет став самим яскравим і незвичайним. Тому діти з великим задоволенням присвячують час творчості – вирізають сніжинки, розвішують іграшки. Цей веселий і цікавий процес настільки захоплює хлопчиків і дівчаток, що вони готові залишатися в школі після уроків, щоб створити у класі теплу, затишну та святкову атмосферу. 

Створення хенд-мейд прикрас сприяє розвитку у дітей естетичного смаку, створює позитивну атмосферу і зміцнює колективний дух. Ми зібрали прості і незвичайні майстер-класи з виготовлення виробів! Незабутні враження залишились в учнів 11 класу від майстер-класу з розпису новорічного печива. Це не вперше проводиться в Ліплявському навчально-виховному комплексу. Для печива учні виготовляли спеціальні коробочки, які також оздоблювали.

 

Заступник директора з навчально-виховної роботи Ліплявського НВК   Прошак Н.Є.