Фото без описуУже стало доброю традицією, що учні Ліплявського НВК своїми творчими роботами висловлюють протест проти вирубування ялинок.  Так  з метою формування в учнівської молоді екологічної культури та шанобливого ставлення до природних багатств, виховання почуття любові до рідної землі, бережного ставлення до зелених красунь лісу – ялини і сосни, а також розвитку естетичного та художнього смаку, розвитку творчих здібностей та пошуку альтернативи головному атрибуту новорічних свят  у Ліплявському навчально-виховному комплексі проходила екологічна акція «Нехай моя ялинка залишиться у лісі».

Ця акція викликала жвавий інтерес учнів, батьків, вчителів і створила святковий настрій та атмосферу напередодні Новорічних свят. Учні молодших класів були нагороджені в номінаціях «Новорічна фантазія», «Оригінальність», «Зимова казка», «Загадковість».  Варто відзначити колективні роботи 5, 7 , 10 та 11класів, кожна з яких по своєму красива і казкова.

Всі роботи вирізняються яскравими кольорами та креативними рішеннями, адже вони виготовлені ще й із незвичних матеріалів – серветок, шишок, мішковина, цукерок, паперу, пінопласту, деревини і навіть макаронів.

Кожна з власноруч виготовлених красунь – неповторна! Кожна дає змогу зрозуміти: ми можемо обійтися без того, щоб нівечити ліс.