Фото без описуЦе останні дні грудня - час, коли хочеш не хочеш, а віриш у дива і чекаєш приємних сюрпризів. Оживає казка, у гості приходять казкові герої, принцеси чекають принців, святкова метушня у розпалі, чути звук дзвіночків на санях Діда Мороза, мотиви добре знайомих щедрівок і колядок. Чи не круто? А ще додайте добру пригорщу файного гумору, вітання політиків. Все це можна побачити лише під Новий рік.

Саме так, весело й насичено, яскраво й видовищно пройшли новорічні заходи у Ліплявській громаді.

19 грудня, у День Святого Миколая в навчально-виховних комплексах засяяли  різнобарвними  вогнями ялинки. Відкриття новорічної ялинки  започатковує низку веселих новорічних свят з подарунками та казковими дивами. У рамках святкової  програми для дітей проведено розважально-ігрові  програми за участю Святого Миколая.  Діти брали участь у конкурсах, святкових іграх, співали новорічних пісень та водили хороводи  біля  ялинки разом із  казковими героями.

Та яке ж свято без подарунків? Дитячі  мрії   здійснюються! І Святий Миколай з великим задоволенням  подарував малечі багато солодощів, безліч  позитивних  емоцій та вражень!

Учні разом із педагогами-організаторами та класними керівниками творчо підійшли й до організації новорічного свята. Легко, атмосферно та весело з 26 по 28 грудня проходили новорічні ранки, казки, вистави та КВН в Ліплявському та Келебердянському навчально-виховних комплексах.

Святкові новорічні концерти та розважальні програми відбулись і в Ліплявському клубі та Келебердянському будинку культури, де аматорські колективи вітали жителів громади з святом.

Продовжилися новорічно-різдвяні свята 7 січня різдвяним фольклорним святом “Різдво Христове” за участю аматорських колективів закладів культури.

Щороку християнські родини з настанням величного свята чекають у своїх домівках на прихід Різдвяного вертепу. Такий собі мандрівний театр, який з хати до хати прославляє новонародженого Ісуса Христа у Вифлеємі. 
Не знехтували такою традицією і в Ліплявській ОТГ, де учасники колективу Ліплявського клубу та Келебердянському будинку культу, перевдягнені у відповідне вбрання, привітали жителів громади зі сходженням Різдвяної зірки, співали традиційні колядки, бажали врожаїв та здоров'я в прийдешньому році. 

Фото без опису