Фото без описуКохання – це те, чого варте життя!
Кохання – це ти! Кохання – це я!

     День закоханих у школі — це завжди жарти, дзвінкий сміх, пісні, які примушують серце битися частіше.  У четвер, 14 лютого, в Ліплявському навчально-виховному комплексі, учні та педагоги створили теплу та душевну атмосферу завдяки організованому святу до  Дня Закоханих. В цей день навчально-виховний комплекс був прикрашений до теми дня. У школі цілий день працювала «Пошта Валентина», завдяки якій усі бажаючі могли виразити свою симпатію валентинкою. А чарівний Янгелочок, який завітав в цей день до нашого навчально-виховного комплексу дарував частинку учнівського серця. 

     Напередодні свята до нас знову завітала науковий співробітник Шевченківського національного заповідника Ярош Тетяна Володимирівна, яка надала допомогу у проведенні майстер-класу даної теми. Учні школи отримали величезне задоволення .

      Виставка конкурс Валентинок в цьому році була надзвичайно вишуканою. Участь у конкурсі прийняли всі класні колективи. В цей день поза увагою не залишились і наші  працівники їдальні. Вони отримали найбільшу Валентинку.

   День Святого Валентина в навчально-виховному комплексі закінчився на динамічній та веселій ноті. Гарний настрій подарувало інтелектуально-розважальне шоу “Хто зверху?”, участь у якому брали учні 8-11 класів.

В запеклій боротьбі зійшлися  команди хлопців та дівчат. Між ними відбувалася справжня “війна” за перемогу. Глядацький зал теж розділився на два фронти: хлопці та дівчата. Кожен активно вболівав за свою команду. Їх підтримка була потрібна учасникам.

Конкурс закінчився перемогою чоловічої статі, але дівчата  зовсім не проти такого результату, адже,  перш за все, саме хлопці з їх розумовими якостями та фізичними можливостями  будуть захищати тендітних і ніжних дівчат, стануть опорою для них. На останок учасники зауважили:

«Нас не перемогти поки ми разом, бо разом ми сила! Ми найкращі! Ми – це дівчата і хлопці!»

Команда переможців отримала  великий торт, яким вони поділилися з усіма учасниками!

 

Вітаємо усіх  із Днем святого Валентина! Щастя, добра та любові!!!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису