Фото без описуОГОЛОШЕННЯ

21 лютого 2019 року о 10.00 годині

в приміщенні Ліплявської сільської ради відбудеться

засідання 23 чергової сесії

 Ліплявської сільської ради VII скликання

 

Порядок денний:

1.Про виконання Програми соціально-економічного розвитку Ліплявської сільської ради за 2018 року.

2.Про виконання бюджету Ліплявської сільської ради об’єднаної територіальної громади за 2018 рік.

3.Про звіт сільського голови про роботу Ліплявської сільської ради та її виконавчого комітету. 

4. Про хід виконання Програми «Турбота» Ліплявської сільської ради на 2018-2020 роки.

5. Про внесення змін до комплексної програми підтримки Ліплявською сільською радою об’єднаної територіальної громади державної політики у сфері  казначейського обслуговування бюджетних коштів  на 2018-2020 роки.

6. Про внесення змін до Програми «Турбота» Ліплявської сільської ради на 2018-2020 роки.

7. Про Комплексну програму забезпечення правопорядку на території Ліплявської сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області на 2019 – 2023 роки.

8. Про Програму оздоровлення та відпочинку дітей на 2019-2021 роки.

9. Про Програму вдосконалення інформаційно-аналітичного забезпечення розвитку матеріально-технічної бази Головного управління ДФС у Черкаській області, збільшення надходжень до бюджету Ліплявської сільської ради об'єднаної територіальної громади на 2019 рік. 

10. Про Програму забезпечення виконання управлінням соціального захисту населення  Канівської  райдержадміністрації делегованих йому Ліплявською сільською радою об’єднаної територіальної громади повноважень на 2019 рік.

 11. Про внесення змін до рішення сільської ради від 25.09.2018 №16-10/VII «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та складання документів, що посвідчують право власності на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства громадянці Хорошун Оксані Володимирівні».      

12. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянці Мельник Анні Петрівні.      

13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок загальною площею 1,7670 га, землі запасу (земельні ділянки кожної категорії земель, які не надані у власність або користування громадянам чи юридичним особам), які знаходяться на території Ліплявської сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області (за межами населених пунктів).       

14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок загальною площею 36,0209 га, яка розташована на території Ліплявської сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області (за межами населених пунктів).

15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну ділянку з кадастровим номером 7122085600:01:001:0546.        

16. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності. 

17. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину Кубару Володимиру Миколайовичу.

18. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянці Савченко Галині Іванівні.

19. Про поновлення договору оренди землі.       

20. Про проведення земельних торгів у формі аукціону з продажу права оренди земельної ділянки.

21.Про делегування повноважень Державному підприємству «Служба місцевих автомобільних доріг Черкаської області.