Тематичний тиждень

     Сьогодні, як ніколи, звертаємо ми до нашого Пророка свої помисли, звіряємо з його ідеалами свої кроки у становленні української держави. Віримо, що здійсняться пророчі Тарасові слова:

І на оновленій землі

Врага не буде супостата,

А буде син, і буде мати,

І будуть люде на землі.

       Щороку, напередодні 9 березня, весь світ вшановує Великого Кобзаря України -     Т.Г. Шевченка. В Ліплявському навчально – виховному комплексі вже традиційно Шевченківські дні розпочалися  з урочистої лінійки "Вічне слово Кобзаря".  В шкільній бібліотеці Самовольською Л.М. проведено бібліотечний урок на тему "Співець з Чернечої гори". „Шевченкова весна” таку назву мав диктант, який написали учні 9 класу під керівництвом учителя української мови та літератури Міщенко Т.І. А учні 5 класу написали диктант „Співець свого народу”, який провела учитель української мови та літератури Герман С.М. Красу української природи, оспівану у творах Т.Г.Шевченка, малювали учні 5-7 класів на уроках   образотворчого мистецтва.

     Приємно зазначити, що учні усіх класів активно долучаються до відзначення Шевченківських днів у рамках тематичного тижня.

 

 

                                                                                       Заступник директора з навчально – виховної роботи Прошак Н.Є.