Фото без описуВ дитячому садочку «Веселка» Ліплявського навчально-виховного комплексу пройшов Тиждень довкілля,  в рамках якого відбулись цікаві та захоплюючі заходи. Протягом тижня дошкільнята поринули в чарівний світ фантазії та творчості.   «Червона калина»  таку тему мало заняття у різновіковій групі (вихователь Скопець К.О.).

Метою заняття, яке відбулося 11 березня було ознайомлення вихованців з калиною, як символом українського народу, розвивалось спостережливість, увага, діалогічне мовлення. В ході заняття діти розгадували загадки, слухали легенду про калину, розглядали картинки із зображенням калини. У вівторок 12 березня вихователем Катериною Олександрівною проведене заняття на тему патріотичного виховання «Державний прапор». В ході заняття виконувалась вправа «Здраствуй пісок». Застосовувалась піскотерапія при цьому виконувалась  гра-вправа «Державний прапор», із піску проводилась пальчикова гімнастика.

11.03.2019 протягом дня в старшій групі (вихователь Береза Л.Т.) проведено дидактичні ігри «Приготуємо салат червоного кольору», «Овочі на городі», «Ягоди та фрукти в саду». На заняттях  закріплялися  знання про овочі, фрукти та ягоди червоного кольору, їх смакові властивості, вміння  використовувати в їжі, а також про геометричні  фігури, вчилися  співвідносити їх за формою.

У вівторок  до старшої групи завітав синій колір. Він холодний і спокійний.  Синій колір лікує очі, вуха, легені, ніс і тому цей день – День здоров'я . Використовуючи синій колір  для вихованців було проведено гру «Цифровий струмочок» , сюжетна гра «Ми модельєри» та вправа «Кольорова вода».
П’ятниця (фіолетовий колір). Тема заняття в різновіковій групі   «Фіолетова країна». На заняття дітям надавалась можливість експериментувати, виявляти творчу ініціативу у створенні колективної роботи «Фіолетовий натюрморт».

Неменш цікавими та насиченими були інші дні тижня.

Ми впевнені, що всі проведені заходи сприяють популяризації дошкільної освіти, підвищення її якості та спрямовані на активізацію всіх учасників освітнього процесу, формування любові до ближнього й Батьківщини.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису