Фото без опису20 березня відбулося засідання виконавчого комітету Ліплявської ОТГ, на якому члени виконкому розглянули ряд важливих для життєдіяльності громади питань.

З метою забезпечення утримання територій Ліплявської громади в належному стані члени виконкому прийняли рішення з 20 березня по 20 квітня 2019 року на території громади провести місячник  благоустрою та озеленення населених пунктів. До проведення місячника залучити навчальні заклади, підприємства, організації, установи, які розташовані на території громади, підприємців та жителів села.

З метою  попередження виникнення надзвичайних ситуацій та нещасних випадків від падіння  аварійних, сухостійних та фаутних дерев в населених пунктах громади  прийнято рішення утворити комісію Ліплявської сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області з питань визначення стану зелених насаджень та їх відновної вартості, яка проведе обстеження зелених насаджень, розташованих на земельних ділянках, що зазначені в зверненнях громадян та службових записках посадових  осіб, визначить їх відновну вартість та складе акти обстеження тих насаджень, що підлягають видаленню, які будуть надіслані до Державної екологічної інспекції Центрального округу для подальшого реагування.

Також на засіданні члени виконкому визначили перелік об’єктів та види оплачуваних суспільно-корисних робіт для осіб, які вчинили адміністративне правопорушення та розгляну заяви щодо надання матеріальної допомоги.

Фото без описуФото без опису