Фото без описуПрощавай, Букварику,

Наш найперший друже.

Ми тобі, Букварику,

Дякуємо дуже!

 

       Свято прощання наших найменших шкільних друзів з Букварем відбулося 22 березня в Келебердянському навчальному закладі. Дуже старанно готувалися дітки до цієї події, адже до них в гості завітали їхні мами та бабусі. Ніби вчора переступили шкільний поріг наша дітвора, а вже сьогодні вони з гордістю розповіли, що подолали першу  сходинку, вивчивши Буквар і всі букви в ньому. Вони дякували своєму першому шкільному підручнику за те, що навчив їх читати і писати, допоміг пізнати багато цікавого.

   Першачки із задоволенням розповідали вірші, співали пісень, розгадували загадки, приймали участь у різноманітних конкурсах та вікторинах, танцювали, а також залюбки розв’язували мовні вправи та математичні завдання. За участь у конкурсах та вікторинах діти отримували солодкі заохочення.

   Звичайно ж, на свято до діток завітав його величність Буквар і звернувся до них з такими словами:

От і настав прощання час.

Учися добре, перший клас!

Моя сестричка Читанка

Тепер на вас чекає,

Щоб повести у дивний світ,

Тепер вам з нею дружити слід.

А я вас всіх вітаю

І дипломи вам вручаю!

     І, вручивши дипломи, Букварик залишив своїх друзів.

  • До побачення, Букварику! Здрастуй, Читанко! - сказали діти. По закінченню свята на всіх присутніх чекав «солодкий стіл». Свято пройшло у дружному, теплому сімейному колі, як того вимагають основи Нової української школи.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису