Атестація педагогічних працівників – це система заходів, спрямованих на всебічне комплексне оцінювання їх педагогічної діяльності, за якою визначаються відповідність педагогічного працівника займаній посаді, рівень його кваліфікації

Метою атестації є стимулювання безперервного підвищення рівня професійної компетентності педагогічних працівників, росту їх професійної майстерності, розвитку творчої ініціативи, підвищення престижу і авторитету, забезпечення ефективності навчально-виховного процесу.

Чи готові учителі КЗ «Ліплявського  НВК І-ІІІ ступенів»  до атестації-сертифікації? На мою думку, відвідавши уроки, виховні  заходи  учителів початкових класів та учителів, що викладають  предмети в старших класах, можна впевнено сказати, що готові. Всі учителі початкових класів: Галюк Л.І., Шевченко С.М., Степанець Л.О., Міщенко Л.К. пройшли он-лайн курс для вчителів НУШ на платформі EDERA, «Основи здоров’я збережної компетентності», «Вчимося жити разом», успішно пройшли спеціалізоване підвищення кваліфікації щодо викладання предметів:  фізична культура, музичне мистецтво, образотворче мистецтво, завершили підготовку до роботи  в умовах  Нової української  школи та мають сертифікати.

Крім того он-лайн курс для вчителів НУШ на платформі EDERA пройшли: директор закладу Кубар Г.М., заступники директора з навчально-виховної роботи  Кремер В.М., Прошак Н.Є., педагог-організатор Джуриленко Л.А., соціальний педагог  Григорович Н.В.,  вихователь ГПД, практичний психолог Верхогляд Ю.Л., асистенти  учителя : Герман В.П., Бойко М.А., учитель-хореограф Виноградова І.А. і мають сертифікати. Директор навчального закладу  Кубар Г.М. успішно завершила онлайн-курс  «Управління школою. Практикум» та завершила курси підвищення кваліфікації керівних кадрів закладів загальної середньої освіти відповідно до вимог Концепції «Нова українська школа» і  має  сертифікати.

У  2018-2019 навчальному  році  атестовано  вісім  педагогічних працівників. Проведено підсумкове засідання  атестаційної комісії  І та ІІ рівнів. Всіх працівників атестовано згідно списку, на відповідність займаній посаді та присвоєно відповідні кваліфікаційні категорії.

У навчальному закладі створено всі умови  для творчої праці педагогічних  працівників  та здобуття  учнями  знань  в  умовах  Нової  української  школи.

 

                                                               Директор  КЗ «Ліплявського  НВК І-ІІІ ступенів»  Кубар Г.М.