Ліплявська об’єднана територіальна громада докладає максимум зусиль для того, щоб зробити рідні села затишнішими та чистішими. Нагадуємо, що місячник благоустрою та озеленення громади продовжується.

У рамках місячника протягом цього тижня проводились роботи по прибиранню території сіл, зокрема, прибирання узбіччя доріг, вулиць, братських могил, пям’ятних знаків, кладовищ, зупинок; висаджувались дерева.

Фото без описуАдже прийшли сонячні гарні дні, небо стало більш привітним, на деревах почали пробиватись перші листочки. Але з цією красою і зі сходженням снігу виявилося чимало проблем на території громади.

У рамках місячника просимо жителів громади взяти участь у прибиранні територій. Кожен з нас має змогу навести порядок там, де проживає. Давайте напередодні Великодня зробимо наші села чистими, культурними та привабливими. Це буде нашим внеском в приведення наших сіл до належного стану. Звертаємось до керівників установ, приватних підприємців, що розміщені на території громади: прибирати потрібно не лише під порогом, а також і на прилеглій території. Адже нам разом жити у нашому селі.

Пам’ятайте, що чистота нашого довкілля залежить від кожного з нас, адже чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису