Фото без описуДень довкілля — свято України, яке щорічно відзначається в третю суботу квітня.

Свято встановлено в Україні «…на підтримку ініціативи Міністерства охорони навколишнього природного середовища та ядерної безпеки України і громадських природоохоронних організацій, з метою розвитку діяльності, започаткованої Всеукраїнською акцією "Дерево — Життя" та іншими громадськими ініціативами…» згідно з Указом Президента України «Про День довкілля» від 6 серпня 1998 року № 855/98.

Із встановленням Дня довкілля було зупинено Всеукраїнську акцію «Дерево — Життя».

Ми за чисте довкілля і завжди у своїй роботі приділяємо велику увагу чистоті середовища, в якому ми живемо і навчаємось. Для цього учні Келебердянського НВК організовують благоустрій території, влаштовують суботники, прибирають на уроках трудового навчання. Загальновідомо,  що «чисто не там, де прибирають, а там,- де не смітять», тому намагаються не смітити, а просто підтримувати чистоту.

Також до Дня довкілля учнями 6 класу Келебердянського НВК була проведена акція «Перетворимо пластик на корисні речі». Діти виготовили із вторинного матеріалу різні речі. Цим вони довели, що можна поєднати прекрасне із корисним.

Вітаємо всіх зі святом і закликаємо ставитися з повагою до всього, що нас оточує.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису