Фото без описуВ дошкільному закладі «Журавлик» комунального закладу „Келебердянський навчально-виховний комплекс „Дошкільний навчальний заклад - загальноосвітня школа I-III ступенів” Ліплявської сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області навчаються та виховуються 16 дітей. З них 8 хлопчиків і 8 дівчаток. В закладі створені комфортні та затишні умови для розвитку індивідуальних та творчих особливостей маленьких вихованців.

Важливе значення для нормальної життєдіяльності дитини має сон. Не випадково у цьому функціональному стані людина перебуває близько третини свого життя. Дитині дошкільного віку дуже корисно спати вдень.
Для повноцінного сну має й те, на чому спить дитина. Тому матеріальна база нашого дошкільного закладу поповнюється та обновлюється для повноцінного відпочинку дітей.

З цією метою зовсім недавно заклад отримав подарунки за сприяння голови Ліплявської сільської ради об’єднаної територіальної громади С. Геращенка, а саме: матраци, комплекти постільної білизни, подушки, дитячі рушники. Батьки та колектив закладу загальної середньої освіти щиро вдячні виконавчому комітету Ліплявської сільської ради за постійну підтримку та турботу про підростаюче покоління. Адже наше майбутнє у наших дітях.