Фото без описуУкраїнська пісня... Вона є однією із святинь нашого народу, його найціннішим духовним скарбом, гордістю і красою, геніальною поетичною біографією.

З давніх-давен уславилася Україна піснями, які дбайливо, як найдорожча реліквія, передавалися від покоління до покоління. 

Жодна нація за всю історію не має такої кількості пісень, яку створив український народ. 

Музичний фольклор був й досі залишається могутньою природною основою української пісенної культури.

Задля збереження, розвитку та пропагування традицій фольклору Черкаського краю 25-26 травня 2019 року Білозірська ОТГ перше серед громад ОТГ Черкащини провела фестиваль «Білозір’я-Фольк-Фест» за участю 34 громад та 49 колективів-учасників.

Колектив "Берегиня" Ліплявського сільського клубу Ліплявської ОТГ взяв участь у фестивалі-конкурсі виконавців української народної та фольклорно-автентичної пісні «Білозір’я-Фольк-Фест» ОТГ Черкащини.

Прекрасний день, чудовий настрій, багатий на українську пісню фестиваль. Саме такі слова приходять на думку, відчуваючи цю атмосферу на фольлорному фестивалі, що пройшов в с. Білозіря.

Багату душу української пісні та яскравий колорит костюмів просто неможливо описати словами.

Учасники фестивалю отримали море позитивних та незабутніх вражень та дякують організаторам за теплий прийом, а голові Ліплявської громади Сергію Валентиновичу Геращенку за фінансову підтримку.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису