Фото без описуДіти - це наш найдорожчий скарб, наша надія, гордість і опора. За словами голови громади Сергія Геращенка - маленькі хлопчики та дівчатка повинні зростати в атмосфері безмежної любові й турботи з боку, як батьків, так і влади, бо вклад у наших дітей - це вклад у наше майбутнє. Саме тому з ініціативи голови громади, депутата сільської ради Людмили Харченко, фінансової підтримки ПрАТ "Миронівська птахофабрика" (директор Ольга Форостяна) та благодійної ініціативи ГО "Рідна Черкащина" для віддаленого куточка села Ліпляве було придбано дитячий майданчик на суму 75000 грн. 
Слід зазначити, що це вже третій дитячий майданчик, який встановлено в населених пунктах громади.

Адже, це велика радість для малечі, це можливість активно розвиватися і звісно допомога батькам. 

Виконавчий комітет Ліплявської сільської ради дякує директору ВП "Дніпровський" ТОВ НВФ "Урожай" Олександру Трохимцю за надані транспортні послуги по плануванню територіі. Директору СКП "Добробут" Василю Нероді та його працівникам за проведені роботи по встановленню дитячого майданчика.

Наразі встановлено дитячий майданчик, але роботи по облаштування території для активного відпочинку дітей в Хуторі Діброва продовжуються.

Фото без описуФото без описуФото без опису