Фото без опису

16 серпня 2019 року о 12.00 годині

в приміщенні Ліплявської сільської ради відбудеться

засідання 31 позачергової сесії

 Ліплявської сільської ради VII скликання

 

Порядок денний

 

1. Про внесення змін до рішення сільської ради від 21.11.2018 №18-10/VII «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності кадастровий номер 7122082300:01:001:2063».        

2. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Боровику Павлу Михайловичу зі зміною цільового призначення.        

3. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Бондаренку Іллі Сергійовичу зі зміною цільового призначення.        

4. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Воропаю Ігорю Івановичу зі зміною цільового призначення.        

5. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Зазірному Олександру Петровичу зі зміною цільового призначення.       

6. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Курсову Сергію Сергійовичу зі зміною цільового призначення.        

7. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Макаренку Олександру Володимировичу зі зміною цільового призначення.        

8. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянці Передерій Лідії Дмитрівні зі зміною цільового призначення.

9. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Пиленку Сергію Івановичу зі зміною цільового призначення.

10. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Пилипенку Олександру Васильовичу зі зміною цільового призначення.        

11. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Пучкову Олегу Юрійовичу зі зміною цільового призначення.

12. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Рожку Владиславу Олександровичу зі зміною цільового призначення.

13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Склярову Ігорю Івановичу зі зміною цільового призначення.      

14. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Смілянцю Віталію Володимировичу зі зміною цільового призначення.

15. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Степанцю Володимиру Васильовичу зі зміною цільового призначення.

16. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Степанцю Вадиму Вікторовичу зі зміною цільового призначення.

17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянці Тваурі Інні Володимирівні зі зміною цільового призначення.

18. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Тутарову Віталію Геннадійовичу зі зміною цільового призначення.

19. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Шабанову Миколі Миколайовичу зі зміною цільового призначення.

20. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Юхименку Андрію Юрійовичу зі зміною цільового призначення.

21. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Яшному Євгенію Михайловичу зі зміною цільового призначення.

22. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок комунальної власності загальною площею 0,4431 га кадастровий номер 7122083900:02:002:0899.

23. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок комунальної власності загальною площею 11,1661 га, кадастровий номер 7122082300:01:001:2059.       

24. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва  громадянці Лисак Лесі Миколаївні.

25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) громадянці Наливайко Альоні Володимирівні.