Фото без опису9 -11 серпня у місті Чорноморську проходив ХІІІ Всеукраїнський фестиваль вокально-хорового мистецтва імені Юрія Штельмаха "Серпневий заспів". Даний фестиваль проводиться вже 13 раз поспіль, кожного року підіймається на нову висоту і в ньому приймають участь ще більше творчих колективів зі всієї України.

В цьому році у фестивалі взяли участь 32 колективи з усіх куточків України. Кожен колектив виконував три пісні, одна з яких a capella. Оцінювало виступи учасників професійне журі, яке очолював професор Київського національного університету культури та мистецтва Петро Андрійчук.

Серед учасників був і наш жіночий вокальний ансамбль «Берегиня», керівником якого є Мосенко Юрій Борисович. Ансамбль «Берегиня» за підсумками конкурсу нагороджений Дипломом учасника Фестивалю.

Участь у фестивалі - це можливість заявити про себе, перейняти досвід, отримати нові цікаві знайомства, поспілкуватись з однодумцями, наповнити своє життя новими враженнями та емоціями, що стануть приємними спогадами...

Участь у цьому фестивалі була б неможливою без підтримки наших шанувальників та добрих друзів. Особливо хочемо подякувати за фінансову допомогу ТОВ «НВФ «Урожай».       

Хороший настрій, гарячі оплески, вигуки «браво», враження та емоції переповнювали глядачів впродовж трьох фестивальних днів.

Організатори фестивалю  дякують всім учасникам та територіальним громадам за участь колективів у XIIІ-му Всеукраїнському фестивалі-конкурсі вокально-хорового мистецтва «Серпневий заспів -2019»!