Фото без описуУкраїнський державний медико-соціальний центр ветеранів війни – сучасна лікарня на 600 ліжок, яка щорічно приймає на лікування понад 9,5 тисяч ветеранів війни з усіх регіонів України. З листопада 2014 року центр проводить реабілітацію учасників АТО/ООС. Станом на липень 2019 в Центрі вже пройшли реабілітацію близько 6 200 учасників АТО.

На разі у Центрі працюють три відділення для учасників АТО: неврологічне відділення відновного лікування (на 2 поверхи), відділення медико-психологічної реабілітації та терапевтичне відділення. Кожен пацієнт отримує комплексну реабілітацію за індивідуальним планом. До послуг наших пацієнтів – відділення фізичної реабілітації з сучасним обладнанням для відновлення функції суглобів, стоматологічне, хірургічне, пульмонологічне, кардіологічні відділення, бальнеофізіотерапія, операційний блок, психологічна служба.

На території розташовані спортивний майданчик, футбольне та волейбольне поля, тренажерний зал. В Будинку культури Центру працює бібліотека, кінотеатр, караоке, проводяться вечори відпочинку та організовуються екскурсії музеями Переяслава.

Висока кваліфікація спеціалістів медико-соціального центру зуміла привнести дорогоцінну довіру, успіх та відчуття надійності для наших пацієнтів. Один з незмінних стандартів роботи Центру – добре та чуйне ставлення персоналу до пацієнтів.

Наша адреса: Київська область, Переяслав-Хмельницький район, с. Циблі, вул. Лісова, 2.

За детальнішою інформацією щодо проходження курсу реабілітації звертайтеся:

Тел.: 050 428 23 500689567465 - Володимир Петрович Косенко, начмед
098-611-58-68(вайбер) - Людмила Мовчан, заступник з оргметодроботи
Електронна адреса: 
ydmscvv@ukr.net
Facebook: https://www.facebook.com/udmscvv (Мессенджер)
Офіційний сайт: 
www.udmscvv.com