Фото без описуПроблемним питанням Ліплявської амбулаторії загальної практики сімейної медицини протягом опалювального періоду 2018-2019 року стояло питання опалення, так як наявний котел не міг обігріти все приміщення. Були нарікання пацієнтів та персоналу, що в приміщенні прохолодно.

Для покращення медичних послуг виконавчий комітет сільської ради прийняв рішення провести реконструкцію котельні та встановити новий твердопаливний котел, який дасть можливість забезпечити нормальний температурний режим в приміщенні амбулаторії.

За кошти соціальної угоди між ПрАТ «Миронівська птахофабрика» та сільською радою був придбаний твердопаливний котел відповідної потужності для даного приміщення.

Котел встановили, провели випробування і сьогодні він був зданий в експлуатацію.

Під час приймання котла була присутня Горьова Н.В., головний лікар Канівського центру первинної медико-санітарної допомоги та Хроленко Т.М., завідуюча відділенням Ліплявської амбулаторії загальної практики сімейної медицини, які подякували голові громади Геращенку С.В., депутатському корпусу та виконавчому комітету сільської ради за  бажання співпрацювати та брати на себе відповідальність у вирішенні проблем медицини.

«В першу чергу ми піклуємося про людей – і тих жителів громади, що лікуються і тих, що працюють в лікарні. Сільська рада не стоїть осторонь від проблем медицини. Наразі встановлено котел. У ньому можна спалювати палети, дрова та інше тверде паливо. Тепер у приміщенні амбулаторії буде тепло і комфортно, до того ж це значна економія газу і бюджетних коштів.»- зазначив голова громади.

                          Ж.Юрженко, начальник відділу організаційного забезпечення Ліплявської ОТГ

                                                                                               Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису