За давньою традицією щороку збирається дружня педагогічна родина перед початком нового навчального року. І цьогоріч  30 серпня 2019 року в приміщенні Ліплявського сільського клубу відбулася серпнева конференція педагогічних працівників Ліплявської сільської ради об’єднаної тееритоіальної громади Черкаської області  

З привітальним словом до  педагогів звернулася начальник відділу освіти, молоді, спорту та культури П'ясецька Тетяна Василівна.

Цьогоріч серпнева педагогічна конференція відбувалася в новому форматі.

У основній доповіді “Про підсумки діяльності закладів освіти у 2018-2019 навчальному році та розвиток закладів освіти Ліплявської ОТГ в умовах Концепції «Нової української школи» у 2019-2020 навчальному році”.

Тетяна Василівна розкрила існуючі в освітній галузі проблеми й зорієнтувала керівників закладів освіти та педагогів на ефективну реалізацію завдань Нової української школи щодо створення нового освітнього середовища та підвищення якості освітніх послуг.

Під час заходу відбулося нагородження педагогів, керівників та колективів закладів освіти, чию працю за підсумками 2018-2019 навчального року визнано найбільш результативною.

Освітянський захід отримав схвальні відгуки від його учасників за ґрунтовність та оригінальність викладу інформаційно-аналітичних матеріалів про діяльність галузі та сучасний підхід до структури конференції.

                                                                  Відділ освіти, молоді, спорту та культури.

Фото без опису