Фото без описуОГОЛОШЕННЯ

 

26 вересня 2019 року о 14.00 годині

в приміщенні Ліплявської сільської ради відбудеться

засідання 32 чергової сесії

 Ліплявської сільської ради VII скликання

 

Порядок денний

1. Про виконання бюджету Ліплявської сільської ради об'єднаної територіальної громади за І півріччя 2019 року.

2. Про виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Ліплявської сільської ради ОТГ на 2019 рік за І півріччя 2019 року.

3. Про діяльність сільського комунального підприємства «Добробут».        

4. Про хід виконання Програми розвитку фізичної культури і спорту Ліплявської сільської ради на 2018-2020 роки.        

5. Про Порядок підготовки та прийняття регуляторних актів Ліплявською сільською радою  об’єднаної територіальної громади Черкаської області.        

6. Про включення вільних земельних ділянок до Переліку земельних ділянок, право оренди яких пропонується для продажу на земельних торгах у формі аукціону.        

7. Про внесення змін до рішення сільської ради від 16.08.2019 №31-25/VII «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) громадянці Наливайко Альоні Володимирівні».        

8. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Красюку Івану Прокоповичу зі зміною цільового призначення.        

9. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Моцному Івану Петровичу зі зміною цільового призначення.        

10. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянці Товстусі Ірині Олександрівні зі зміною цільового призначення.        

11. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва громадянину Дуднику Віктору Олександровичу зі зміною цільового призначення.

12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо становлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) громадянці Лисак Юлії Вікторівні.        

13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо становлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) громадянці Мандро Тетяні Анатоліївні.        

14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо становлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) громадянці Сем’янків Світлані Олександрівні.        

15. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок комунальної власності загальною площею 30,1000 га, кадастровий номер 7122085600:01:001:0550.        

16. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва  громадянці Осауленко Маргариті Вікторівні зі зміною цільового призначення.         

17. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянці Сем’янків Світлані Олександрівні.        

18. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянці Бондарь Поліні Степанівні.        

19. Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянці Осауленко Маргариті Вікторівні.        

20. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянці Письмак Валентині Михайлівні.        

21. Про погодження виконавчому комітету Ліплявської сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок загальною площею 5,1553 га, землі запасу (земельні ділянки кожної категорії земель, які не надані у власність або користування громадянам чи юридичним особам), які знаходяться на території Ліплявської сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області (за межами населеного пункту).