25 жовтня в КЗ «Ліплявський НВК І – ІІІ ступенів», відбулося відкриття клумби-лабіринту для активного відпочинку учнів на свіжому повітрі.

На відкритті були присутні: Тетяна Валентинівна Волочай, директор БФ «Урожай – громаді», голова Ліплявської сільської ради об’єднаної територіальної громади – Сергій Валентинович Геращенко, регіональний директор ВП «Дніпровський» – Олександр Васильович Трохимець, начальник відділу освіти, молоді, спорту та культури Ліплявської ОТГ – Тетяна Василівна П'ясецька, інспектор відділу освіти, молоді, спорту та культури Ліплявської – Ірина Олексіївна Слободяник, учні, працівники закладу освіти та батьки.

З вітальним словом до присутніх звернулися директор КЗ «Ліплявський НВК І – ІІІ ступенів» Галина Миколаївна Кубар, яка від імені учнів та працівників закладу освіти подякувала БФ «Урожай – громаді», на чолі з Тетяною Волочай, голові Ліплявської ОТГ – Сергію Геращенко та регіональному директору ВП «Дніпровський» – Олександру Трохимцю за турботу та підтримку.

Право перерізати стрічку та пройтися по лабіринту було надано Тетяні Волочай та Сергію Геращенку.

Сподіваємося, що учні не тільки отримають естетичну насолоду від милування зеленим куточком, а й матимуть змогу раціонально використовувати час на свіжому повітрі. Бажаємо всім активного відпочинку.

Фото без опису