Фото без опису

 

13 листопада 2019 року о 14.00 годині

в приміщенні Ліплявської сільської ради відбудеться

засідання 35 позачергової сесії

 Ліплявської сільської ради VII скликання

 

Порядок денний

 

1. Про внесення змін до рішення сільської ради від 24.06.2019 №29-28/VII «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення фермерського господарства в розмірі земельних часток (паїв)».

2. Про дострокове припинення договору оренди землі за згодою сторін шляхом його розірвання.

3. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва громадянці Лисак Лесі Миколаївні зі зміною цільового призначення.

4. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва громадянину Шереметі Юрію Олександровичу зі зміною цільового призначення.        

5. Про надання дозволу товариству з обмеженою відповідальністю «МАКЛАУТ-ЧС» на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення для розміщення телекомунікаційної шафи для надання доступу до мережі Інтернет юридичним та фізичним особам.

6. Про внесення змін до Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2019 рік та плану-графіку здійснення відстеження результативності  діючих регуляторних актів Ліплявською сільською радою на 2019 рік.