Ось і прийшла осінь. Стихає гуркіт тракторів, земля готується до відпочинку. А сільські трударі підбивають підсумки трудового року.

Пізня осінь - традиційна пора завершення сільськогосподарських робіт, а ще на цей час припадає професійне свято аграріїв - День працівників сільського господарства.

Свій неоціненний внесок у розвиток аграрного сектора економіки щодня роблять хлібороби, тваринники, механізатори, селянські, фермерські господарства, товариства, одноосібники  і всі ті, сумлінна праця кого, приносить добробут у кожну родину.

17 листопада 2019 року в день трудівників полів та ферм, завдяки яким на наших столах є хліб, м’ясо, молоко, овочі та фрукти, хто від зорі до зорі, без вихідних і відпусток трудиться на землі вітали в Ліплявському сільському клубі на святковому концерті "Колоситься праця хлібороба",  де почесними гостями були люди, чиїми руками, кропіткою працею, талантом, терпінням та вірою створюється продовольча безпека нашої громади та держави в цілому.

З вітальним словом до жителів громади звернувся сільський голова Геращенко Сергій Валентинович, заслужений працівник сільського господарства.

Він висловив щиру вдячність хліборобам, механізаторам, керівникам сільськогосподарських товариств - всім, хто працює на землі, зберігає її, як найбільший скарб, для прийдешніх поколінь. Побажав щастя, здоров'я, добробуту, невичерпної наснаги та подальших успіхів, добрих засівів, рясних сходів та щедрих ужинків!

«Праця на землі  споконвіку була нелегкою, але почесною і благородною. Щиро вдячний Вам за любов до рідної землі, за невтомні руки, за терпіння, за те, що вкладаєте душу в кожен вирощений хлібний колос» - підсумував свій виступ сільський голова та разом із головою фермерського господарства «Едельвейс» Іваном Миколайовичем Слюсарем пригостив гостей запашним короваєм із цьогорічного врожаю.

Особливу увагу на святі було присвячено ветеранам сільського господарства с. Ліпляве. Сергій Валентинович  подякував їм за їх багаторічну працю, громадську активність, великий досвід та побажав міцного здоров’я, миру, душевного затишку,  вручив подяки та подарунки.

Своїми пісенними і танцювальними номерами винуватців свята радували артисти і творчі колективи Ліплявського  сільського клубу.Фото без опису