ОГОЛОШЕННЯ

 

4 грудня 2019 року о 14.00 годині

в приміщенні Ліплявської сільської ради відбудеться

засідання 36 позачергової сесії

 Ліплявської сільської ради VII скликання

 

Порядок денний

1.Про внесення змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку Ліплявської сільської ради ОТГ на 2019 рік.

2.Про зміну назв та затвердження Статутів в новій редакції закладів загальної середньої освіти Ліплявської сільської ради Канівського району Черкаської області.

3. Про внесення змін до рішення сільської ради від 20.12.2018 №20-14/VII «Про бюджет Ліплявської сільської ради об’єднаної територіальної громади на 2019 рік».

4. Про надання  гарантійного листа про готовність взяти участь у  співфінансуванні проекту «Амбулаторія загальної практики сімейної медицини по вул. Голубця, 2, в с. Ліпляве Канівського району – капітальний ремонт».

5. Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2020 рік та плану-графіку здійснення заходів з відстеження результативності  прийнятих регуляторних актів на 2020 рік.  

6. Про внесення змін до рішення сільської ради від 30.10.2019 №34-6/VII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянці Савченко Світлані Михайлівні».

7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) громадянці Дьоміній Марині Іванівні.

8. Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину Дуднику Віктору Олександровичу, зі зміною цільового призначення.

9. Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянці Сквирській Валентині Іванівні, зі зміною цільового призначення.

10. Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва спадкоємцю  земельної частки (паю) по колишньому КСП ім.Гайдара на території Ліплявської сільської ради Канівського району Черкаської області.

11. Про погодження надання основної щорічної відпустки сільському голові Геращенко С.В.