Фото без опису

23 грудня 2019 року о 13.00 годині

в приміщенні Ліплявської сільської ради відбудеться

засідання 37 чергової сесії

 Ліплявської сільської ради VII скликання

 

Порядок денний:

1.Про виконання  бюджету Ліплявської сільської ради за 9 місяців 2019 року.

2. Про внесення змін до рішення сільської ради від 24.06.2019 №29-5/VII  «Про  затвердження переліку проектів, що можуть реалізуватися за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад у 2019 році в Ліплявській об’єднаній територіальній громаді».

3. Про Програму соціально-економічного та культурного розвитку Ліплявської сільської ради на 2020 рік.

4. Про Програму «Підтримка народжуваності» на 2020 рік.

5. Про затвердження структури Ліплявської сільської ради, загальної чисельності апарату ради, її виконавчих органів та умов оплати праці у 2020 році.

6. Про бюджет Ліплявської сільської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік.

7. Про цільовий фонд Ліплявської сільської ради на 2020 рік.

8. Про закриття рахунків спеціального фонду.

9. Про затвердження Положення про пайову участь у розвитку інфраструктури Ліплявської сільської ради Канівського району Черкаської області.

10. Про затвердження Положення про порядок ведення договірної роботи  в Ліплявській сільській раді Канівського району Черкаської області.

11. Про викуп земельної ділянки для суспільних потреб.

12. Про припинення права постійного користування фермерському господарству «М Т В».

13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення фермерського господарства члену фермерського господарства «М Т В» Міловановій Наталії Валентинівні, без зміни цільового призначення.        

14. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення фермерського господарства члену фермерського господарства «М Т В» Мілованову Віктору Івановичу, без зміни цільового призначення.        

15. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення фермерського господарства члену фермерського господарства «М Т В» Мілованову Івану Миколайовичу, без зміни цільового призначення.

16. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення фермерського господарства члену фермерського господарства «М Т В» Мілованову Олександру Миколайовичу, без зміни цільового призначення.

17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення - для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та проведення земельних торгів у формі аукціону з продажу права оренди земельної ділянки.

18. Про звіт постійної комісії сільської ради з питань фінансів, планування бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестицій за 2019 рік.

19. Про звіт постійної комісії сільської ради з питань земельних відносин, природокористування, планування  території, будівництва, архітектури, житлово–комунального господарства, комунальної власності, благоустрою та транспорту за 2019 рік.

20. Про звіт постійної комісії сільської ради з регламенту, правової політики, освіти, культури, охорони здоров’я, фізкультури та спорту за 2019 рік.

21. Про план роботи Ліплявської сільської ради на 2020 рік.