Новий рік - це єдина подія, яку протягом століть щорічно відзначають у всіх країнах і на всіх континентах, одне з небагатьох свят, що об`єднує все людство, за всіх часів у різних народів існували й існують свої традиції зустрічі Нового року та своя святкова атрибутика.

У переддень Нового року, 28 грудня 2019 року, у селі Ліпляве пройшло Новорічне свято. Саме з цього часу  ми всі знову починаємо вірити в казку, сподіваємося на щасливі зміни і, затамувавши подих, загадуємо бажання. А щоб ці бажання справдилися, аматорським колективам Ліплявського сільського клубу підготували казкову атмосферу -  прикрасили новорічну  ялинку, актову залу  сніжинками, гірляндами та іграшками. Адже новорічна ялинка – найголовніший атрибут Нового року.

Із вітальним словом до присутніх у святковій залі звернувся Ліплявський сільський голова Сергій Геращенко.

Сергій Валентинович привітав всіх з наступаючим Новим роком. Побажав, щоб рік новий був щасливим, багатим і перспективним, барвистим і яскравим, мирним і здоровим, чарівним і захоплюючим, успішним і дивовижним. Нехай він принесе мир, позитив і масу нових ідей. Побажав прихильності долі та безмежного щастя в особистому житті.

Усіх присутніх також вітали Дід Мороз і Снігуронька.

Аматорські колективи Ліплявського сільського клубу підготували цікаві номери і концертну програму. Вишукані костюми, гарний настрій учасників і глядачів стали запорукою успіху у новому році.

Новий рік - період чудес, свято радості, щастя та очікування чогось нового та неймовірного. 

Новорічний вечір додав гарного настрою не тільки учасникам, а й усім присутнім.

По закінченню свята була організована Новорічна дискотека.

Фото без опису