Фото без описуВідповідно до узгодженого плану дій між Державної службою якості освіти України і ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України та плану - графіка Центрального інституту післядипломної освіти з 03.02.2020 року по 07.02.2020 року на базі ДЗВО «Університет менеджменту освіти» м. Києва проводилося навчання регіональних тренерів з питань проведення інституційного аудиту закладів загальної середньої світи за темою «Створення та розбудова внутрішньої системи забезпечення якості освіти та інституційний аудит».

Що дало навчання особисто для мене як директора закладу освіти? Нові знання, прагнення дізнатися більше, знайомство з цікавими проєктами, безліч позитивних емоцій і бажання оновлювати та змінювати відношення до системи освіти. Лекції та практичні заняття були досить цікавими та насиченими.

В останній день роботи голова Державної служби якості освіти України Руслан Гурак виступив перед учасниками курсів та вручив директорам закладів освіти «Абетку для директора», яка стане для мене орієнтиром у пошуку нових ідей для розбудови внутрішньої системи забезпечення якості освіти та підготовкою до інституційного аудиту.

 

Галина Кубар, директор КЗ «Ліплявський ліцей»