Фото без опису

Майстерня сільських ініціатив – це програма неформальної освіти для молоді, місією якої є розвивати сільські громади в Україні, навчаючи та створюючи можливості для розкриття потенціалу сільської молоді.

За п’ять років роботи програми понад 300 випускників та випускниць реалізували більш як 100 ініціатив у понад 70 селах Закарпатської, Івано-Франківської, Черкаської, Донецької, Дніпропетровської областей.

??Суть програми PRO.Майстерня сільських ініціатив

Впродовж п’яти років існування Майстерні сільських ініціатив нас часто запитували: “Чому не в нашій громаді? Чому не в нашій області?”. І ось нарешті ми розпочинаємо таку навчальну програму, щоби кожен, хто хоче мати свою “майстерню” міг це зробити!

??Кому це буде цікаво?

Відділам по роботі з молоддю об’єднаних громад, представникам громадських організацій та благодійних фондів які займаються неформальною громадянською освітою, менеджерам з корпоративної соціальної відповідальності бізнес-компаній, які працюють з сільськими територіями, усім, хто готові розвивати сільські громади та молодь.

??Що на вас чекає?

23 – 28 березня, Івано-Франківськ – “Школа майстрів освітніх програм: сільські громади”. Це шестиденний семінар, під час якого ви отримаєте всю необхідну методичну та організаційну інформацію, щоби створити програму неформальної освіти для сільської молоді. Під час семінару ми спільно розробимо модель саме під ваші потреби.

Квітень – вересень – персональний ментор чи менторка допомагатимуть вам запустити пілотний рік програми у вашій громаді.

Жовтень – ви візьмете участь у Форумі “Сила села 2.0”, де всі зможуть поділитися своїм досвідом, відрефлексувати здобутки і помилки, знайти нових партнерів і донорів, спланувати продовження роботи на 2021 рік (ось тут фото з першого форуму “Сила Села”: http://bit.ly/37cdBuH).

??Що робити, аби потрапити в програму?

ДО 29 ЛЮТОГО заповнити реєстраційну форму

 https://feofilova.typeform.com/to/wR8Csb 

 

Результати конкурсу оголосимо до 5 березня.

Якщо ви успішно пройдете відбір, будьте готові оплатити квитки до місця проведення семінару і назад, а також реєстраційний збір у розмірі 300 грн. Проживання, харчування та всі матеріали оплачують організатори.

Із запитаннями пишіть Вікторії Феофіловій, координаторці програми PRO. Майстерня сільських ініціатив: feofilova.vk@gmail.com.

PRO: Майстерня сільських ініціатив втілюється громадською організацією Інша Освіта / Insha Osvita за підтримки Robert Bosch Stiftung через програму Theodor-Heuss-Kolleg спілки MitOst e.V. та в партнерстві з Молода Черкащина.

 

Інформація взята звідси

https://www.facebook.com/MaysternyaNaSeli/photos/a.1519728588316287/2559908474298288/?type=3&__tn__=-y.g

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif