Головне управління ДПС у Черкаській області попереджає платників податків, що на Черкащині поновилися факти шахрайських телефонних дзвінків ніби-то від імені керівництва податкової служби з «пропозиціями» перерахувати кошти на банківські картки.

Зокрема, неабияку активність зловмисників зафіксовано у Звенигородському та Золотоніському районі Черкаської області. Невідомі особи телефонують з номерів 0986035113 та 0683625152 і за так зване не проведення перевірки або лояльність до платника податків пропонують директору підприємства чи підприємцю сплатити певну суму на картку відповідного банку.

Головне управління ДПС у Черкаській області неодноразово повідомляло, що керівництво та працівники податкової служби Черкащини не звертаються до суб’єктів господарювання з подібними «проханнями» та при виконанні функціональних повноважень чітко дотримуються вимог чинного законодавства України.

Тож податкова служба застерігає: будьте пильними та обачними, уважно перевіряйте інформацію та не дозволяйте аферистам вводити себе в оману. Про подібні випадки шахрайства просимо повідомляти Головне управління Національної поліції у Черкаській області за телефоном: 102.