Недаремно свято 8 Березня припадає на початок весни, на пору року, коли просинається природа, все розквітає і починається нове життя. А поки буде жити любов'ю і надією жіноче серце, буде жити і наша земля, народжуватимуться діти.

Саме жінка оточує близьких людей любов'ю і увагою, і незважаючи на численні турботи, пов'язані з роботою і родиною, дарує спокій і щастя. Тому бажаємо, щоб усі жінки цього святкового дня забули про проблеми і труднощі. Щоб 8 Березня був по-справжньому весняним і святковим днем. Ми віримо, що чоловіки зроблять усе, аби ви почувалися улюбленими і захищеними не лише у свято, а щодня.

6 березня, у переддень свята жіноцтва до Келебердянського СБК завітали заслужені артисти України, брати Василь та Андрій Томіленки, вокальний дует "А ми у двох", які своїм виступом створили святкову атмосферу, подарували масу задоволення та чудовий настрій усім присутнім.
Щиро дякуємо БО "БФ МХП-Громаді" та сільському голові Сергію Валентиновичу Геращенку за приємний подарунок для жителів громади.

Бажаємо всім здоров'я, кохання, добробуту, щасливих посмішок, гарного настрою, родинного тепла, затишку, вдячності від дітей та близьких. Нехай поряд із Вами завжди буде міцне чоловіче плече, яке слугуватиме надійною опорою в житті. А на нашій єдиній українській землі запанують мир, спокій і благодать.

 

Оксана Гречухіна, директор Келебердянського СБК