Фото без описуЖінка - неабияке творіння Бога, яке заслуговує на увагу, повагу та кохання. Думаю ніхто не зможе не погодитись з цією думкою.

Саме на честь найпрекраснішої половини людства в Ліплявському СК був проведений концерт, в якому були присутні і пісні, і жарти, і танці і цікаві театральні постановки.

Свято відбулося надзвичайно цікаво та весело, адже проходило в не зовсім звичному для нас форматі, та з оплесків глядачів ми зрозуміли що справились з поставленою перед нами задачею.

‌Дуже приємно було чути слова привітання, які лунали в бік жінок, від наших прекрасних чоловіків Ліплявської громади, голови Геращенка Сергія Валентиновича та фермера Слюсара Івана Миколайовича, ми вдячні Вам за Ваше відношення до аматорів Ліплявського сільського клубу та фінансову підтримку.

Напередодні жіночого дня народилась учасниця художньої самодіяльності Ліплявського сільського клубу Кисляк Катерина, голова громади, колективи та глядачі привітали артистку з її 17-річчям шаленими оплесками, піснею та квітами, голова побажав палкого кохання, міцного здоров'я та нових творчих злетів.

‌Щиро дякуємо учасникам художньої самодіяльності, адже таке свято неможливе без вашого прагнення творити та таланту. Та не буває артиста без глядачів, тому ми дякуємо тим, хто з задоволенням відвідує наші концерти, ваші щирі посмішки та оплески надають наснаги до творчості.

 

Ірина Слюсар, завідувач Ліплявським сільським клубом