Фото без описуУ 40 країнах світу цей день є офіційним святом. Чутка, що в Україні його планують скасувати, швидко поширилася інтернетом. Дехто з чоловіків з полегшенням зітхнув, адже їм не потрібно буде мізкувати над подарунками, а ось леді навпаки обурилися: єдине жіноче свято в році анулюють!

На щастя, 8 Березня в Україні поки що не скасували! В цей офіційний вихідний день, ми традиційно вітаємо представниць прекрасної статі з Міжнародним жіночим святом. Ми ж вирішили запитати озерищанок, чи важливе для них 8 Березня, і як вони ставляться до його можливого скасування, і у відповідь ми почули: "Дійсно важливе!" Саме тому колективи Ліплявського СК та Келебердянського СБК з задоволенням привітали представниць прекрасної статі з цим святом в селі Озерище, а в якості привітання подарували веселий та запальний концерт.

Дякуємо голові Ліплявської громади Сергію Валентиновичу Геращенку за постійну фінансову підтримку, за те, що жінки села Озерище не залишились без уваги та привітань. Зі святом Вас найпрекрасніша половино!!!

 

Ірина Слюсар, завідувач Ліплявським сільським клубом