Фото без описуНа позачерговій сесії Ліплявської сільської ради 26 березня 2020 року, депутати розглянули питання про внесення змін до бюджету Ліплявської сільської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік у зв’язку з терміновим фінансуванням протиепідеміологічних заходів для Канівської ЦРЛ та ЦПМСД.

Депутати, розглянувши звернення директора ЦПМСД Горьової Н.В., головного лікаря ЦРЛ Шапошник В.С. та врахувавши звернення депутатів Канівської районної ради виділили з бюджету Ліплявської сільської ради кошти Канівській ЦРЛ в сумі 30000 грн та ЦПМСД в сумі 27540 грн. для здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню та поширенню, локалізацію та ліквідацію спалахів, епідемій та пандемій коронавірусної хвороби (COVID-19).

Також, за ініціативи сільського голови працівники виконавчого комітету Ліплявської сільської ради та депутати долучаються до збору коштів на першочергові закупівлі для закладів охорони здоров’я, які розташовані на території нашої громади ( ФП с. Озерище, ФАП с. Келеберда та АЗПСМ с. Ліпляве), перерахувавши свій одноденний заробіток на протидію корона вірусу.